Tolunay Kafkas'tan Irak mağlubiyeti açıklaması

25.11.2022 - 17:05 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 17:25

Türkiye U-19 Milli Takımı hazırlık maçında Irak U-20 Takımı'na mağlup oldu. Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Tolunay Kafkas Ajansspor'a konuştu

Tolunay Kafkas'tan Irak mağlubiyeti açıklaması

U19 Milli Takımı, Antalya'da özel maçta karşılaştığı Irak U20 Milli Takımı'na 1-0 mağlup oldu. Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakada Irak U20 Milli Takımı'nın golünü 61. dakikada Rabah Abbood kaydetti.

Kafkas'tan açıklamalar

Irak yenilgisinin ardından sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu. 

Irak Takımı U-20 oyunculardan kurulu bir takımdı

Ajansspor'a konuşan Kafkas, "Ben sadece Ümit Milli Takım'dan sorumluyum. U-19 Milli Takımı benim bünyem dahilinde değil. Mağlubiyet konusu çok eleştirildi. U-19 Takımımız bu dönemi boş geçmesin diye Irak ile hazırlık maçı yaptı. Irak Takımı da U-20 oyunculardan kurulu bir takımdı. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi, Tolunay Kafkas'ı ifşa etti!
Habere Git

As oyuncularımızın birçoğu oynamadı

Hazırlık maçımızda torba bir takım oluşturduk, as oyuncularımızın birçoğu oynamadı. Çünkü bu süreçte zaman zaman kulüplerden oyuncu gelmesinde de sıkıntı yaşanabiliyor. Sosyal medyadan bu konuyla ilgili birçok eleştiri oldu. İstediğiniz zaman arayıp sorabilirsiniz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler