Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Umut Bozok'un menajerinden açıklama: "Kulüpteki herkes..."

19.01.2024 - 15:18 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 15:26

Trabzonspor yönetimi tarafından Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılan Umut Bozok'un menajerinden açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Umut Bozok'un menajerinden açıklama: "Kulüpteki herkes..."

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor yönetimi, orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür ve forvet Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır" denildi.

Umut Bozok'un menajerinden açıklama geldi

27 yaşındaki golcü Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, futbolcusunun sebepsiz yere kadro dışı bırakıldığını söyledi.

"Kulüpteki herkes gerçeği biliyor"

Sports Digitale'ye konuşan Davo, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK maçının ardından yaptığı açıklamasından sonra konuşmaktan başka şansım kalmadığını belirterek, "Umut, Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamıyor. Kasım ayının başında sakatlandı. 2 hafta içinde geri döndü ama Aralık’ta yeniden nüksetti. Yılbaşı arasında Fransa’daki doktoruna tedavi olmaya gitti. Birkaç gün önce de takımla çalışmalara geri döndü. Yapılan açıklamayı cidden anlamadım çünkü kulüpteki herkes gerçeği biliyor. Sebepsiz yere kadro dışı kalması gerçekten şaşırtıcı.”

4 maçta foynadı

Trabzonspor'un 2022-23 sezonun başında Fransız ekibi FC Loirent'ten 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Umut Bozok, bu sezon bordo mavili formayla ilk sezonunda 37 maçta 10 gol 3 asistlik performans sergilerken bu sezon ise sadece 4 maçta 262 dakika forma şansı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler