Kaan Ayhan'ın Menajerinden Flaş Sözler! Ayrılık...

11.05.2023 - 11:23 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 11:29

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, "Kaan, Galatasaray'da mutlu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Bu haberlere kimse inanmasın" dedi.

Kaan Ayhan'ın Menajerinden Flaş Sözler! Ayrılık...

Devre arası transfer döneminde Galatasaray ile anlaşan Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, milli futbolcunun sarı-kırmızılı takımda mutlu olmadığı ve sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğine dair çıkan haberler sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. 

"Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu"

Kaan Ayhan'ın şu anda Galatasaray ile şampiyonluğa odaklandığını ve sarı-kırmızılı ekipte mutlu olduğunu dile getiren Akan, "Şunu çok net söylemek lazım; Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu ve odaklandığı tek şey Galatasaray'ın şampiyonluğu. 

"Haberler kesinlikle doğru değil"

Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Haberler kesinlikle doğru değil çünkü Kaan'ın tek düşüncesi Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak.

İlgini Çekebilir
Haji Wright'a sürpriz transfer teklifi
Habere Git

"Bu haberlere kimse inanmasın"

Ayrılıkla ilgili benden bir istekte bulunmadı, bu haberlere kimse inanmasın" ifadelerini kullandı. 

Devre arası Sassuolo'dan geldi

Bilindiği üzere sarı-kırmızılı takım, milli futbolcuyu 28.01.2023 tarihinde İtalya'nın Sassuolo takımından 2022-23 sezonu için satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna katmıştı.

Kaan Ayhan'ın Galatasaray'a maliyeti

Galatasaray, Kaan Ayhan için kulübüne kiralama bedeli olarak 400 bin Euro, oyuncuya ise 9.500.000 TL ödeyeceğini açıklamıştı. Ayrıca oyuncunun satın alma opsiyon bedeli ise 2.8 milyon Euro olarak belirlendi. 

İlgini Çekebilir
"Emre Belözoğlu soyunma odasında dayak yedi"
Habere Git

Öte yandan Galatasaray ile toplamda 4 maça çıkan savunma oyuncusu 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler