Kaan Ayhan: "Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum"

21.10.2023 - 21:30 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 21:31

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı mağlup ettiği maç sonrası sarı-kırmızılı takımda Kaan Ayhan açıklamalar yaptı. Detaylar.

Kaan Ayhan: "Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

"Pres yapmakta zorlandık"

Aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduğunu söyleyen Kaan Ayhan, "Derbi galibiyeti aldık, mutluyuz. Özellikle kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat bir şekilde geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık. Sonra da yorulduk. İnşallah daha güzel bir oyun sergileriz. 

"Buralara gelmek için çok çalıştım"

Hemen hemen her maçta pozsiyonum değişiyor. Kendi adıma da mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Galatasaray için mücadele ediyoruz. Şu anda başarılı dönem geçiriyoruz, umarım böyle devam ederiz" dedi.

"Münih'i geçmişten tanıyorum"

Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Bayern Münih maçına da değinen Ayhan, "Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum ama bu sezon için tam analizini henüz yapamadık. Münih topa sahip olan bir takım. İyi defans yapmazsanız zor duruma sokabilen bir takım. Münih'in işiniz zorlaştırmak istiyoruz ve puanlarımızı toplamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler