Kenan Yıldız, Juventus A Takım kadrosuna alındı!

07.11.2023 - 17:21 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 17:30

İtalya Ligi takımlarından Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ve Dean Huijsen'in bundan sonra A takımda forma giyeceğini resmen açıkladı. İşte detaylar.

Kenan Yıldız, Juventus A Takım kadrosuna alındı!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, Dean Huijsen ve milli futbolcu Kenan Yıldız'ın 7 Kasım 2023 (bugün) Salı gününden itibaren Juventus A Takımı'nın bir parçası olacağını duyurdu.

Dean Huijsen ve Kenan Yıldız, A Takım kadrosuna dahil edildi

Kulüpten yapılan açıklamada, "Dean Huijsen ve Kenan Yıldız , 7 Kasım 2023 Salı gününden itibaren Juventus A Takımı'nın bir parçası olacak. 

Bir süredir A Takım'da oynayan iki futbolcunun Juventus Under 19 forması ile başlayan ve Next Gen ile devam eden yolculuğunun varış noktası artık A Takım. 

İlgini Çekebilir
Arda Güler ilk maçına hazır! Kadroya alındı...
Habere Git

Kenan Yıldız 5 Serie A maçına çıktı

A Milli Takım formasıyla da ilk maçına çıkan Kenan Yıldız, bu yıl Serie A'da da beş maçta forma giydi" ifadelerine yer verildi. 

Kenan Yıldız, ilk milli maçına Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmada çıkmıştı.

Bayern Münih'ten ayrıldı, Juventus'a imza attı

Genç oyuncu 12 Temmuz 2022 tarihinde Bayern Münih'ten ayrılarak Juventus ile sözleşme imzalamıştı. Kenan Yıldız'ın İtalyan devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Yeni favori G.Saray....
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler