Juventus'ta Neymar yarışına girdi! Dybala artı 100 milyon Euro...

20.08.2019 - 07:12 | Son Güncellenme: 20.08.2019 - 07:29

Juventus'ta Neymar yarışına girdi! Dybala artı 100 milyon Euro...

Juventus'tan Neymar 100 milyon artı Paulo Dybala teklifi! İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, PSG'den ayrılmak isteyen Neymar için Fransa kulübüne flaş bir teklifte bulundu.

İspanyol medyasında yer alan habere göre; Juventus sportif direktörü Fabio Paratici, Fransız ekibine Paulo Dybala artı 100 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Real Madrid yarıştan çekildi...

Neymar'ın ailesinden bir kaynak İspanyol medyasında verdiği demeçte, "Real Madrid imzaya tam olarak dahil olmadı, çünkü Leonardo'nun beklentileri oldukça yüksek" açıklamasını yaptı.

İtalyan ekibi, Neymar'ın şu anda PSG'den yılda net olarak kazandığı 37 milyon Euro ücreti ödemeye hazır durumda.

Juve, Neymar için PSG ile görüşmelere başladı...

Juve'nin sportif direktörü Fabio Paratici, PSG ile görüşmelere başladı. Transfer durumunu değerlendiren bir kaynak,  "Dybala ve büyük bir miktar para "teklifinde bulundukar, ancak rakam açıklanmadı.

Juventus, Dybala'Tottenham'a satmak istedi ve oyuncu için 86 milyon Euro değerinde bir ücret talep etti. Ancak Arjantinli oyuncu son dakikalarda transferden vazgeçti.

İtalyan ekibi Neymar'ı kadrosuna katabilmek için birkaç oyuncu satmak zorunda kalacaktı. Yaklaşık 15 milyon Euro'luk Manzukic, 35 milyon Euro'luk Matuidi ve 35 milyon Euro'luk Rugani'yi elden çıkarmak istiyorlar. Juve bu yaz transfer döneminde şu ana kadar 188 milyon Euro harcadı. De Ligt, Danilo, Cristian, Romero, Luca Pellegrini ve Merih Demiral gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler