Juventus'ta mali kriz

03.04.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 16:37

Juventus yönetimi, yaşanan mali kriz nedeniyle oyunculara mart, nisan, mayıs ve haziran ayındaki alacaklarını 2021-22 sezonuna kaydırmalarını teklif etti.

Juventus'ta mali kriz

AJANSSPOR - HABER

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınında en çok etkilenen futbol kulüplerinden Juventus, oyunculardan 4 aylık maaşları olan Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ücretlerinin gelecek sezona ertelenmesini talep etti.

Corriere dello Sport'un haberine göre İtalyan ekibi Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde elenmesi ve koronavirüs salgını nedeniyle maddi sıkıntılar yaşaması, futbolcuların maaşı ödemede sıkıntılar yarattı.

Juventus oyunculardan 4 aylık maaşları olan Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ücretlerinin gelecek sezona ertelenmesini talep etti.

Juventus'un efsanesi Pavel Nedved, yönetimde

İtalya’nın Juventus kulübünün eski Çek oyuncusu Pavel Nedved, geçtiğimiz yıl Juventus Kulübü'nün yönetimine girmişti.

2009’da futbolu Juventus’ta bırakan Nedved, 2001’de geldiği bu kulüpte 2 kez Birinci Lig, 1 kez de 2. Lig şampiyonluğu kazandı.

2006’daki şike skandalı nedeniyle küme düşürülen Juventus’ta 2. ligde oynamayı kabul ederek takımı bırakmayan futbolcular arasında yer alan Çek futbolcu, bu nedenle taraftarlarca çok seviliyor.

Senin için hazırladığımız haberler