Juventus'ta Thiago Motta sesleri! İşte yapılan teklif

22.05.2024 - 15:41 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 15:56

Massimiliano Allegri ile yollarını ayıran İtalya Ligi takımlarından Juventus, Bologna'yı çalıştıran Thiago Motta ile görüşmelere başladı. İşte detaylar.

Juventus'ta Thiago Motta sesleri! İşte yapılan teklif

AJANSSPOR-HABER

Teknik direktör Massimiliano Allegri'yi kulübün değerleriyle bağdaşmayan davranışları nedeniyle görevinden alındığını duyuran İtalya Serie A ekibi Juventus'un yeni hocası belli oluyor.

Juventus, Thiago Motta ile görüşüyor

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Siyah-Beyazlı takım, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Bologna'yı çalıştıran Thiago Motta ile görüşmelere başladı.

Teklif 3 yıllık

Haberde, Juventus'un 41 yaşındaki Motta'ya 3 yıllık bir teklif yaptığı başarılı çalıştırıcının da bu teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Başkan ile görüşme yarın

Juventus kulübü, Bologna başkanı Joey Saputo ile 23 Mayıs Perşembe (yarın) günü bir görüşme gerçekleştirecek. 

5 milyon Euro kazanacak

Bu görüşmenin ardından Motta'nın Bologna'dan ayrılacağı ve sezon başına 5 milyon Euro'dan Juventus'a 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. 

Bologna performansı

Thiago Motta'nın çalıştırdığı Bologna 37. hafta sonunda topladığı 68 puanla 3. sırada yer alıyor. Bologna ile 75 maça çıkan 41 yaşındaki Motta 35 galibiyet, 23 beraberlik ve 17 mağlubiyetle 128 puan topladı ve maç başına da 1.71 puan ortalaması yakaladı. 

Çalıştırdığı takımlar

Motta; Bologna dışında kariyerinde PSG U19, Genoa ve Spezia gibi takımları çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler