Juventus, 70 milyon Euro'luk oyuncuyu açıkladı

30.06.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 18:21

Gelecek sezona yeni teknik direktörü Thiago Motta ile hazırlanan Juventus, ilk transferini açıkladı. Torino ekibi, Aston Villa’nın yıldızını kadrosuna kattı.

Juventus, 70 milyon Euro'luk oyuncuyu açıkladı

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Juventus, kadrosunu Premier Lig’in bu sezonki flaş takımı Aston Villa’nın yıldızı Douglas Luiz ile güçlendirdi. İşte transferin detayları...

Bonservis bedeli

Juventus'un bu transfer için Aston Villa'ya 22 milyon Euro bonservis bedeli ve iki oyuncu vereceği kaydedildi.

Oyuncuların ise 20 yaşındaki İngiliz orta saha Samuel Iling-Junior ve 23 yaşındaki Arjantinli ön libere Enzo Barrenechea olduğu öğrenildi.

Copa America’da mücadele ediyor

Bu sezon Copa America’da mücadele eden Brezilya’nın kadrosunda yer alan Douglas Luiz, son oynanan Paraguay karşılaşmasında 72.dakikada oyuna dahil oldu. Karşılaşma 4-1 Brezilya üstünlüğüyle sona erdi. 

Douglas Luiz'in kariyeri

Kariyerine Vasco De Gama altyapısında başlayan Douglas Luiz, 2017-2018 sezonunda 12 Milyon Euro bedelle İngiliz Devi Manchester City’e transfer oldu. 2019 yılında Girona’ya kiralanan Luiz, kiralandığı sezonun sonunda 16 Milyon Euro bedelle Aston Villa’ya transfer oldu.

Aston Villa performansı

Bu sezon Aston Villa’nın gösterdiği başarıda büyük katkı gösteren Douglas Luiz, Aston Villa formasıyla çıktığı 204 maçta 22 gol 24 asistlik performans gösterdi. Douglas Luiz'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 70 milyon Euro olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler