Juventus resmi hesabından ses getiren paylaşım! "Arda Güler'i transfer ettik"

21.10.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 16:30

Juventus'un sosyal medya hesabından Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'in Torino ekibine transfer olduğunu söyleyen bir gönderi paylaşıldı. İşte detaylar...

Juventus resmi hesabından ses getiren paylaşım! "Arda Güler'i transfer ettik"

AJANSSPOR HABER

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, hakkında Türk futbol kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen flaş bir gelişme yaşandı!

Arda Güler'i transfer ettiğini açıkladı

Serie A devi Juventus'un İngilizce olarak kullandığı sosyal medya hesabından "Juvenuts'a hoş geldin Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık ailemizin bir parçası!" yazılarak Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuzu transfer ettiklerini açıklayan bir gönderi paylaşıldı.

İşte o paylaşım:

Juventus'un hesabını hacklediler

Gönderinin dünya kamuoyunda ses getirmesinin ardından Juventus'un İtalyanca hesabından İngilizce olarak kullanılan resmi hesabından hacklendiği açıklandı. Açıklamada "Juventus İngilizce hesabımız hacklendi. Lütfen yayılan yanlış bilgileri dikkate almayın. Sorunu çözmek için çalışıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Türk kullanıcılar hacklemiş...

Juventus'un resmi kaynaklardan hesabın hacklendiğini açıklamasının ardından Arda Güler'in transfer edildiğini duyuran hackerlar yine aynı hesaptan "Şakaydı" ibarelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler