Juventus, Manchester City'den Kalvin Phillips'in peşinde

22.12.2023 - 15:20 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 15:30

Serie A'da liderliğini sürdüren Juventus, Ocak ayı transfer döneminde gözünü Manchester City'de istediği süreleri bulamayan Kalvin Phillips'i dikti. İşte detaylar...

Juventus, Manchester City'den Kalvin Phillips'in peşinde

AJANSSPOR - DIŞ HABER

ESPN'de yer alan habere göre; İtalyan devi Juventus, Manchester City'nin 28 yaşındaki yıldız ismi Kalvin Phillips'i Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor. 

Phillips de ayrılmak istiyor

Bu sezon Manchester City'de yalnızca 2 maça ilk 11'de başlayan Kalvin Phillips, istediği süreleri bulamadığı için ayrılığa sıcak bakıyor. 28 yaşındaki İngiliz futbolcu, takımın deneyimli hocası Pep Guardiola'ya ve futbol direktörü Txiki Begiristain'a takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Juve kiralık istiyor, City bonsevis bekliyor

Manchester City'nin, Kalvin Phillips'in transferinde önceliği bonservis bedeli kazanmak. Juventus'a bu şartını belirten İngiliz ekibi beklemeye geçti. Juventus ise ilk etapta oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

43 milyon Euro ödenmişti

Manchester City, Kalvin Phillips'i 2021-22 sezonunda Leeds United'dan 43 milyon Euro bonservis bedeliyle kiralamıştı. Phillips'in Manchester ekibiyle 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Kalvin Phillips'in City karnesi

2021-22 sezonunda Manchester City'ye transfer olan Kalvin Phillips, geride kalan 2 sezonda toplamda 31 maçta süre buldu. İngiliz orta saha bu maçlarda 1 gollük katkı verebildi. 28 yaşındaki defansif orta saha İngiliz Milli Takımı'nın formasını da 31 kez terletip 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler