Juventus - Lecce: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

26.09.2023 - 23:29 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 23:36

Serie A'da Juventus, Lecce'yi konuk ettiği maçı Arkadiusz Milik'in golüyle 1-0 kazandı. Juve, maç fazlasıyla 2'inci sıraya yerleşti. Maç sonucu, yazılı özet.

Juventus - Lecce: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Serie A'nın 6'ıncı haftasında Juventus, Lecce ile karşı karşıya geldi. Lecce'yi evinde konuk eden Juventus, zorlu mücadeleyi 1-0 kazandı. Maçın tek golünü Arkadiusz Milik attı.

3 puan 57'de geldi!

Juventus'un 3 puanı getiren golü, 57'inci dakikada geldi. Kullanılan kornerde kafalardan seken top ceza alanı sağında olan McKennie'ye geldi. McKennie kafasını kaldırıp arka direğe ortasını açtı.

İyi yükselip kafayı vuran Rabiot topu Milik'e indirdi. Kale çizgisi önünde sağ ayapı ile vuruşunu yapan Milik, topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Kerem-Icardi tarih yazamadı ama 3 puanı yazdı
Habere Git

Juventus 2'inci sırada

Lecce'yi tek golle devirmeyi başaran Juventus, maç fazlasıyla Milan'ın önüne geçti. Siyah-Beyazlılar, maç eksiği bulunan Inter'in ise 2 puan gerisinde, Serie A'nın 2'inci sırasında yer aldı.

Oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanan Juventus, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puan topladı. Ligde ilk mağlubiyetini alan Lecce ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 11 puan topladı ve 4'üncü sıraya geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler