Juventus, Chiesa'nın yerine İngiliz yıldızı getiriyor

28.08.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 18:06

Juventus, artık ayrılığına kesin gözüyle bakılan Chiesa'nın yerini dolduracağı oyuncuyu buldu. Serie A devi Jadon Sancho'yu transfer ediyor. Detaylar...

Juventus, Chiesa'nın yerine İngiliz yıldızı getiriyor

AJANSSPOR HABER

Uzun bir seriden sonra son 4 sezondur şampiyonluğa hasret olan Siyah-Beyazlı ekip, Thiago Motta önderliğinde sezona ikide iki yaparak hızlı bir başlangıç yaptı. Oynadığı güçlü oyunla beğeni toplayan Torino ekibi, kadrosunu Federico Chiesa'nın yokluğunda Jadon Sancho ile tamamlamaya hazırlanıyor.

85 Milyon Euro

Manchester United 24 yaşındaki kanat için,Borussia Dortmund'a 85 Milyon Euro bonservis ödeyerek kulüp tarihinin en yüksek bonservis ödenen dördüncü futbolcusu oldu.

Zirveyi de gördü, dibi de

Yıldız oyuncunun piyasa değeri Transfermarkt'a göre 130 Milyon Euro'yu görürken, günümüzde Sancho'nun piyasa değeri 30 Milyon Euro. Sancho'nun piyasa değeri geçtiğimiz yıl 25 Milyon Euro'ya kadar geriledi.

Dortmund'da küllerinden doğdu!

Jaden Sancho, Dortmund'da yaptığı sükseden sonra Manchester United'a büyük umutlarla transfer olmasına karşın, burada gösterdiği performans ile sınıfta kaldı. Geçtiğimiz sezonun ikinci döneminde kadro dışı kaldıktan sonra tekrardan Borussia Dortmund'a kiralanan Sancho, burada gösterdiği performansla göz doldurdu.

Jadon Sancho'nun performansı

İngiliz Yıldız, kariyeri boyunca çıktığı 285 maçta 89 gol 84 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler