Jürgen Klopp'un yeni adresini açıkladılar!

10.07.2024 - 12:55 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 13:09

Sezon sonu itibarıyla Premier Lig ekibi Liverpool'dan ayrılan Jürgen Klopp için flaş bir iddia gündeme geldi. Klopp'un yeni adresini açıkladılar. Detaylar...

Jürgen Klopp'un yeni adresini açıkladılar!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alman teknik direktör Jürgen Klopp, sezonun sona ermesiyle birlikte 9 yıl boyunca görev yaptığı Liverpool'dan ayrıldı. Klopp, ayrılık açıklamasında bir yıl boyunca yeni bir takım çalıştırmayacağını da duyurdu.

Ancak İngiliz basınından Team Talk'ta yer alan habere göre, Jürgen Klopp, beklenenden çok daha erken futbola geri dönebilir.

Almanya iddiası

Çıkan haberde Jürgen Klopp'un, EURO 2024'e çeyrek finalde veda eden Almanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktör adaylarından biri olduğu belirtildi. Panzerler lakaplı Almanların, teknik direktör Julian Nagelsmann ile yollarını ayrımaya hazırlandığı ifade edildi.

Southgate'in yerine de düşünülüyor

Öte yandan İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Gareth Southgate'in de Avrupa Şampiyonası'nın ardından görevinden ayrılacağı iddia edildi. Jürgen Klopp'un, İngiltere Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü için de adının geçtiği aktarıldı.

Liverpool'da 489 maç

Jürgen Klopp, Liverpool'da 9 sezon boyunca 489 maça çıktı. Kırmızılılar, Klopp liderliğinde bu maçlardan 304 galibiyet, 100 beraberlik ve 85 mağlubiyetle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler