Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'tan İstanbul iddiası!

29.05.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 13:02

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, gelecek yıl oynanacak Şampiyonlar Ligi'nde finale kalacaklarını söyleyerek taraftarlarına İstanbul'daki final için mesaj gönderdi.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'tan İstanbul iddiası!

İngiliz ekibi Liverpool, 12 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlikle geldiği Şampiyonlar Ligi finalinde 1-0 yenilerek şampiyonluğu İspanyol devi Real Madrid'e kaptırdı. 

Klopp'tan iddialı açıklama

 

2018-2019 sezonunda Liverpool'a tarihindeki 2. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıran Alman teknik direktörü Jürgen Klopp karşılaşma sonrasında iddialı açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, taraftarlarına seslenerek gelecek sezon İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde olacaklarını ve taraftarların şimdiden otel rezervasyonlarını yapmaları gerektiğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Courtois dünyaları kurtardı kupayı Real Madrid'e getirdi!
Habere Git

"Rezervasyonlarınızı şimdiden yaptırın. İstanbul'da olacağız!"

 

54 yaşındaki başarılı teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden final oynayacaklarına inandığını belirterek, "Harika bir takımım var ve gelecek sezon yine harika bir takımım olacak. Gelecek yıl final nerede? İstanbul'da! Liverpool taraftarlarına sesleniyorum. Otel rezervasyonlarınızı şimdiden yaptırın. Orada olacağız!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler