Jürgen Klopp'a Liverpool'da özel veda partisi

25.05.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 12:03

Geçtiğimiz günlerde flaş bir kararla sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağını açıklayan Jürgen Klopp'a özel veda partisi düzenlendi. İşte detaylar...

Jürgen Klopp'a Liverpool'da özel veda partisi

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

2015 yılından bu yana Liverpool'u çalıştıran ve bu süreçte kulübüyle sayısız başarı kazanan Alman teknik direktör Jürgen Klopp'u Liverpool'da özel bir veda partisi bekliyor.

Jürgen Klopp, Mallorca'da tatilde

Liverpool'dan ayrıldıktan sonra ilk olarak tatile çıkan ve Mallorca Adasına giden Alman Teknik Direktör Jürgen Klopp, adada düzenlenen "Yeniden Düşünmek" temalı bir ekonomik foruma konuşmacı olarak katıldı. 3 gün süren ve katılımcıların 2650 Euro ücret ödediği forumda Jürgen Klopp, büyük ilgi gördü. Almanca yayınlanan Mallorca Zeitung'a da konuşan başarılı teknik direktör yavaşlamaya ihtiyacı olduğunu adaya bundan sonra daha sık geleceğini ifade etti. 

Jürgen Klopp'a M&S Bank Arena'da veda partisi

Bild'in haberine göre Jürgen Klopp bu defa Mallorca'dan çabuk ayrılacak ve Liverpool'a geri dönecek. Çünkü kendisini Liverpool'da özel bir veda partisi bekliyor. 11.000 kapasiteli M&S Bank Arena'da düzenlenecek veda partisine Klopp eşi ile birlikte katılacak. Klopp'u son kez görmek isteyenler 350 Euro ödeyerek partiye katılacaklar. Liverpool'daki bu organizasyonun ardından Londra'ya geçecek olan Jürgen Klopp, 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izleyecek ve eski takımı Dortmund'a destek verecek.

İlgini Çekebilir
Liverpool yeni teknik direktörünü duyurdu
Habere Git

30 yıllık hasreti dindirdi

İngiliz devinin başında 490 resmi maça çıkan Klopp, bu mücadelelerde 304 galibiyet, 100 beraberlik ve 85 mağlubiyet yaşadı.

Deneyimli çalıştırıcı Merseyside ekibinin 30 yıllık Premier League şampiyonluğu hasretini dindirmişti.

Jürgen Klopp gidiyor Arne Slot geliyor

Ayrıca Klopp, 2019 yılında Liverpool'un müzesine 1 Şampiyonlar Ligi kupası daha eklerken, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası , FA Cup şampiyonluğu, Community Shield ve Carabao Cup şampiyonlukları da yaşadı.

Lıverpool, Jürgen Klopp'tan boşalan teknik direktör koltuğuna Feyenoord ile sükse yapan Arne Slot'u getirecek.

Senin için hazırladığımız haberler