Julio Velasco: "O izni sadece Paola Egonu'ya verdik"

05.09.2024 - 13:09 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 13:28

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı ile altın madalya kazanan başantrenör Julio Velasco, Paola Egonu hakkında konuştu.

Julio Velasco: "O izni sadece Paola Egonu'ya verdik"

AJANSSPOR - HABER

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Arjantinli başantrenörü Julio Velasco, Sportweek için özel açıklamalarda bulundu ve Paola Egonu'dan bahsetti.

"Paola bana söz verdi"

Julio Velasco, Paola Egonu'nun Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki performansı hakkında şunları söyledi: "Onunla konuştuğumda ona 'Halkın figürü Paola Egonu'nun var olduğunu biliyorum. O var olan şey de Paola ve ben sadece Paola ile konuşmakla, meşgul olmakla ilgileniyorum.' dedim. Paola da bana 13 Ağustos'a kadar sosyal medyadan uzak duracağına söz verdi. Sosyal medya bağımlısı olan bir nesil için önemli bir adımdı."

"O izni sadece Paola Egonu'ya verdik"

Julio Velasco açıklamalarında ayrıca sadece Egonu'ya izin verdikleri bir konudan "Sahada herkes topa gitmesi gerektiği açıkça belli olduğu zaman 'mia' (benim) diye bağırma eğiliminde olur. Biz o izni sadece Paola Egonu'ya verdik. Çünkü herkes biliyor, hepimiz Paola'nın kim olduğunu biliyoruz." diyerek söz etti.

İlgini Çekebilir
Saliha Şahin: Polonya’ya gitmemin bir nedeni de milli takımdı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler