Nilüfer Belediyespor’a Fransa'dan iki transfer

26.04.2024 - 12:50 | Son Güncellenme: 26.04.2024 - 12:59

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’da yeni sezon kadro yapılanması kapsamında iki yabancı oyuncusu transfer etti. İşte detaylar...

 Nilüfer Belediyespor’a Fransa'dan iki transfer

AJANSSPOR - HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’da yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmaları devam ediyor.

Pasör çarprazına Polonyalı

Voleybolun Sesi sitesinin haberine göre; Bursa ekibi, son olarak Fransa Kadınlar Voleybol Ligi ekiplerinden Béziers Volley forması giyen 2001 doğumlu Polonyalı pasör çaprazı Julia Szczurowska ile 2024-2025 sezonu için anlaşma sağladı.

Impel Wrocławia başlayan profesyonel voleybol hayatında SMS PZPS Szczyrk, RC Cannes, Energa MKS Kalisz, Grot Budowlani Łódź, Béziers Volley takımlarında oynayan 2001 doğumlu ve 190 cm. boyundaki oyuncu, yeni sezonda ilk kez Sultanlar Ligi sahnesinde yer alarak Nilüfer Belediyespor’un başarısı için sahaya çıkacak.

Smaçör de aynı takımdan

Nilüfer Belediyespor'un ikinci transferi de Fransız ekibi Béziers Volley'den oldu. Yeşil, mavi, beyazlı kulüp 1995 doğumlu Porto Rikolu smaçör Pilar Marie Victoria ile 2024-2025 sezonu için anlaşma sağladı.

Teksas ve Arkansas Üniversitesi formaları giydikten sonra voleybol kariyerinin ilk profesyonel deneyimini İtalya’da Polisportiva Due Principati Baronissi ile yaşayan 182 cm. boyundaki oyuncu; sırasıyla Béziers Volley, Volley-Ball Club Chamalières, Criollas de Caguas takımlarında oynadı.

NORCECA Şampiyonası ve Pan Amerikan Oyunları gümüş madalyalı Porto Riko milli takım oyuncusu Pilar Marie Victoria’nin kariyerinde iki NCAA Big 12 Conference şampiyonluğu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler