Josef Sural öldü mü?

29.04.2019 - 10:51 | Son Güncellenme: 29.04.2019 - 08:07

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel araç devrildi. 7 futbolcu yaralanırken, Josef Sural'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sural'in son durumu merak edilirken, taraftarların sosyal medyada en çok arattığı kelimeler Josef Sural öldü mü, neden öldü, kaç yaşında? oldu.

Peki Alanyaspor'un Çek forveti Josef Sural öldü mü? Son durumu ne?

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sural'in durumunun kritik olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu açıklamıştı.

Daha sonra Radyospor'a bağlanan Yeni Alanya yazarı Veysel Okşar, Josef Sural'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

"Kayserispor maçının ardından 2 gün izin veriliyor. Oyuncuların bir bölümü uçakla, bu oyuncular ise kendileri araç kiralıyorlar, gezerek gelmek istiyorlar. Gece Alanya'ya girdiği zaman kanala düşüyor araç, şoför uyuyor. Konya'da ikinci şoför geçiyor hatta ama tesislere 2 kilometre kala bu olay oluyor maalesef. Kanalda araç sürünürken Kural araçtan fırlıyor."

Josef Sural kimdir?

30 Mayıs 1980 tarihinde Çekya'da dünyaya gelen Sural, futbola 2008 yılında Brno altyapısında başladı. 2011-2016 yılları arasında Slovan Liberec ve ardından Sparta Prag formaları giyen Sural, devre arası transfer döneminde Alanyaspor'a 160 bin euro karşılığında imza attı. Santrfor mevkisinde forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığıçıktığı 9 maçta 1 gol attı. Sural evli ve bir çocuk sahibiydi.

Senin için hazırladığımız haberler