Mısır Basınından Fenerbahçe İçin Mohamed Magdy Afsha İddiası

20.05.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 16:49

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için Mısır basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Kanarya'nın Mısırlı futbolcuya transfer teklifi yaptığı ileri sürüldü.

 Mısır Basınından Fenerbahçe İçin Mohamed Magdy Afsha İddiası

Jorge Jesus ile uzun süren pazarlık sonrası tecrübeli teknik adamın İstanbul'a gelmesini bekleyen sarı lacivertliler, diğer yandan da transfer için görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig devi bu bağlamda, kadrodan ayrılacak oyuncular yerine kaliteli isimleri transfer etmenin çabası içinde.

Jose Sosa'nın yerine sürpriz isim

Sezon sonunda Fenerbahçeli Jose Sosa'nın, sarı lacivertlilerle olan sözleşmesi sona eriyor. Arjantinli yıldızın yerine orta sahada hem gol üretebilen, hem de asist yapabilen birini isteyen Fenerbahçe, sürpriz bir atağa kalktı.

Mısır'dan Afsha iddiası

Fotomaç'ın Mısır basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe, Mısır milli takımında da oynayan ve 10 numara pozisyonunda görev alan Mohamed Magdy Afsha için teklifini yaptı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 3 yıllık imza! Resmen açıklandı
Habere Git

Fenerbahçe futbolcuya teklifini yaptı

Mısır basınının yer alan haberde, "Türk kulübü Fenerbahçe, önümüzdeki yaz transfer sezonunda, El Ahly kulübünün yıldızlarından biriyle sözleşme imzalamak istiyor. Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe, El Ahly'in yıldızı Mohamed Magdy Afsha ile kontrat imzalamak ve oyuncuya resmi imzayı attırmanın peşinde. Bir menajerlik şirketi, Mohamed Afsha'nın menajeriyle irtibata geçti. Bu şirket, Fenerbahçe'nin teklifini Afsha'ya sundu." ifadelerini yer verildi.

Satın alma opsiyonuyla kiralık

Haberde ayrıca, Fenerbahçe adına hareket eden menajerlik şirketinin Afsha ve kulübüne, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu;  El Ahly Teknik Direktörü Pitso Mosimane tarafından bir süredir kadroda tercih edilmeyen Mısırlı futbolcunun El Ahly'den koparma noktasına geldiği vurgulandı.

Mohamed Magdy Afsha kimdir?

6 Mart 1996'da Mısır'da dünyaya gelen Afsha, 1.68 boyunda ve 10 numara mevkiinde forma giyiyor. Tercih edilmesi halinde sağ ve sol kanatta da görev alabilen Afsha, daha önce El Raja, Enppi, Pyramids ve El Ahly'de oynadı. Afsha, bu sezon toplamda 28 maça çıakrken 7 gol 5 asist üretti ve 1977 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler