Jose Mourinho'dan transfer çıkarması! Devreye girdi

18.08.2024 - 16:51 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 16:56

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, transfer için kolları sıvadı. Ada basınından gelen haberlere göre Mourinho, yıldız isim için bizzat devreye girdi.

Jose Mourinho'dan transfer çıkarması! Devreye girdi

AJANSSPOR - HABER

Jose Mourinho liderliğindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından Süper Lig'de de Göztepe karşısında 2 puan bıraktı.

Bir yandan da kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun muhtemel ayrılığıyla birlikte sol bek ve orta saha için arayışlarına devam ediyor.

Mourinho bizzat devreye girdi

İngiliz basınından Express'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, aradığı orta sahayayı Premier Lig devinde buldu. Bu transfer için Jose Mourinho'nun bizzat devreye gireceği ve eski kulübünün kapısını çalacağı kaydedildi.

Tottenham ile temasa geçecek

Çıkan haberde Jose Mourinho'nun, eski takımı Tottenham'da forma giyen Giovani Lo Celso'yu kadrosuna görmek istediği belirtildi. Mourinho'nun bu transfer için bizzat devreye girerek Tottenham ile temasa geçeceği ifade edildi.

Orta saha için iki aday daha var

Fanatik'te yer alan habere göre ise; Fenerbahçe'nin orta saha için diğer adaylarının Bayern Münih'te kadro dışı bırakılan Leon Goretzka ve Fiorentina'dan ayrılmak isteyen Sofyan Amrabat olduğu kaydedildi.

Tottenham karnesi

Tottenham formasıyla geçtiğimiz sezon 24 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki Arjantinli orta saha Giovani Lo Celso, 2 gol ve 2 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler