Jose Mourinho'dan flaş Alan Saint-Maximin kararı

03.09.2024 - 07:24 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 07:30

Avrupa yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden ligde 4 maçta 10 puan toplayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho yeni transfer Allan Saint-Maximin ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Jose Mourinho'dan flaş Alan Saint-Maximin kararı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’de sezon başından itibaren farklı isimlere şans veren Teknik Direktör Jose Mourinho, sadece Alanyaspor karşısında Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup eden ilk 11’ini bozmamıştı. Portekizli çalıştırıcının milli aradan sonra da kadroyu değiştireceği ortaya çıktı.

Maximin kulübeye, Tadic sola geçecek

Milliyet'te yer alan haberde; Fenerbahçe'de Maximin’in performansı istenilen seviyeye ulaşmazken Mourinho’nun Fransız futbolcuyu kulübeye çekeceği, Dusan Tadic’e sol kanatta şans vereceği belinrtildi.

Portekizli hocanın sağ kanatta ise İrfan Can Kahveci’ye forma vereceği kaydedildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun geçen sezon kariyer sezonunu yaşayan milli futbolcuya çok güvendiği ifade edildi.

Sağ kanat İrfan Can'a emanet

Haberin detayında Mourinho'nun sağ kanatta ise ise İrfan Can Kahveci’ye forma vereceği kaydedildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun geçen sezon kariyer sezonunu yaşayan milli futbolcuya çok güvendiği ifade edildi.

Milli aradan sonra En-Nesyri daha fazla süre alacak

Alternatifli kadrosunu kullanmak isteyen Jose Mourinho bir değişikliği de forvet mevkiinde yapacak. Hem yönetimin hem de Sportif Direktör Mario Branco’nun transferi için çok uğraştığı yıldız golcü En Nesyri yeni dönemde daha fazla şans bulacak. Edin Dzeko’nun sezona çok iyi başlamasının ardından Faslı futbolcu istediği süreleri alamamıştı. Milli aradan sonra En Nesyri de daha fazla süre bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler