Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun transferine izin yok!

30.05.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 10:49

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör adarıy Jose Mourinho'nun Yıldırım ile yaptığı görüşmede Ferdi Kadıoğlu'nun satılmamasını istediği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun transferine izin yok!

AJANSSPOR - HABER

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için istekde bulunduğu iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalmasını istedi

Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin karşılaşmalarını mercek altına alan dünyaca ünlü Portekizli antrenör, Avrupa'dan ciddi talipleri olan Ferdi Kadıoğlu'nun kesinlikle takımda kalmasını istedi. Aynı fikirde olan Aziz Yıldırım da Jose Mourinho'nun Ferdi'yi ikna edeceğini düşüyor.

Arsenal, Ferdi için ısrarcı

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, Ferdi için Sarı-Lacivertliler'in karşılaşmalarına en önemli gözlemcilerini göndermişti. Ada basınındaki haberlere göre; Arsenal, 20 milyon euronun üzerinde bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Haftaya İstanbul'a gelecek

Öte yandan son olarak Ankara'da Fenerbahçeli kongre üyeleriyle bir araya gelen Aziz Yıldırım, vaatleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun haftaya geleceğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Mourinho, ben ve Önder Bey 2 saat konuştuk. Şartlarda anlaştık. Arkadaşlarımız menajeriyle görüştü, bir sistemde anlaştık. Mourinho'yla cumartesi İngiltere'de konuşacağız. İstanbul'a getireceğim. Transferi Jose Mourinho'yla konuşmadan bir şey diyemem. O çalışıyor. Ondan isim alırsak açıklama yaparken söylerim."

Senin için hazırladığımız haberler