Jorge Jesus, Sevilla- Fenerbahçe Maçı Sonunda Açıklama Yaptı

10.03.2023 - 01:34 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 01:49

UEFA Avrupa Ligi 16 turunda Sevilla'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonunda açıklama yaptı. Detaylar...

Jorge Jesus, Sevilla- Fenerbahçe Maçı Sonunda Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla deplasmanında ikinci yarı yediği gollerle 2-0 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe'de Jorge Jesus, açıklamalarda bulundu. Jesus, ikinci maç için umutlu olduklarını dile getirdi. İşte detaylar...

''Takım biraz konsantrasyonunu kaybetti''

Kaçan goller hakkında açıklama yapan Jorge Jesus, "Avrupa Ligi'nde bu pozisyonları atamazsanız kazanmanız mümkün olmuyor. İkinci yarı takım biraz konsantrasyonunu kaybetti. Yediğimiz golden bir tanesi taçtan geldi." dedi.

''3-4 tane net poziyon kaçırdık''

İlk yarıda iyi oynadıklarını dile getiren Jesus,  "Avrupa Ligi'nin son 16 turunda Fenerbahçe'den çok daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Bugünün özeti, ilk yarıda saklıydı. İlk yarıda harika oynadık. Sevilla'nın ilk yarıda bir pozisyonu dahi yoktu ama biz 3-4 tane net poziyon kaçırdık." dedi.

''Daha bitmedi''

Tur için hala şansları olduğunu ve daha bitmediğini dile getiren Jorge Jesus, "Biz bugün tecrübe eksikliğinin faturasını ödedik ama 1 maç daha var. Hala şansımız var. 2-0 istediğimiz sonuç değildi, bu maçın hakkı da değildi. Kendi stadımızda bugünkü ilk yarı gibi oynarsak bu sefer goller atacağımızı düşünüyoruz. Tur, başladığımız kıyasla daha zor... Ancak daha bitmedi.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Fener turu zora soktu
Habere Git

''Diğer bütün oyuncular gibi kendi oyununu oynadı''

"Arda Güler'i oyuna geç soktuğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna cevap veren Jorge Jesus: "Arda Güler son bölümde girdi oyuna. Çok fazla dakika kalmamıştı. Bu şekilde gelişmesi gerekti. Negatif veya pozitif özel bir durum olmadı. Diğer bütün oyuncular gibi kendi oyununu oynadı." dedi.

''Rövanş öncesi hala umudumuz var''

Sevilla'nın daha önce kazandığı kupaya değinen tecrübeli teknik adam, ''Sevilla daha önce Avrupa Ligi'ni 6 kez kazandı. Bu turnuvadaki tarihi bizimle kıyaslanamaz bile. Fenerbahçe'nin bu arenada çok fazla tecrübesi olmayan oyuncuları var. Ancak rövanş öncesi hala umudumuz var. Özellikle ilk yarı çok iyiydik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler