Fenerbahçe'de Ali Koç'un Görüştüğü Jorge Jesus Tarih Verdi

10.05.2022 - 19:01 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 23:58

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Jorge Jesus görüştü. Teknik direktör Jesus ile bir tarihte anlaşıldı. Şampiyonlar Ligi'ne gidilirse nihai karar verilecek.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un Görüştüğü Jorge Jesus Tarih Verdi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de son dönemde yakaladığı çıkış ile 2. sıraya kadar yükselmeyi başaran Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesi ile yükselişe geçen Sarı-Lacivertliler'de gündem Ali Koç ile Jorge Jesus'ün yaptığı görüşmeden çıkacak sonuç.

Karar alındı

Portekiz'in SIC Noticias gazetesi muhabirlerinden Pedro Sepulveda'nın haberine göre Jorge Jesus ile Ali Koç arasındaki görüşmeden bir karar çıktı.

Şampiyonlar Ligi bileti alındığında son kararını verecek

Portekizli gazetecinin haberine göre Fenerbahçe, Jorge Jesus ile son kararın verilmesi konusunda bir tarihte anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler'in Şampiyonlar Ligi bileti alması durumunda Jorge Jesus, nihai kararını iletecek.

Jorge Jesus Fenerbahçe'den ne kadar alacak?

Öte yandan Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile anlaşması durumunda alacağı ücret de belli oldu. Ekibiyle birlikte senelik 10 milyon Euro isteyen Portekizli hocanın, indirime gideceği ve 7 milyon Euro'yu kabul edeceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Transferde flaş gelişme! Fenerbahçe'yi takibe aldı
Habere Git

Bu sezonki performansı

Son olarak Benfica'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam, Portekiz devinin başında bu sezon 30 karşılaşmaya çıktı. 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Jorge Jesus, 2.17 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler