Jorge Jesus: "5 Dakika Daha Uzun Olsaydı Bu Maçı Kazanırdık"

15.09.2022 - 23:48 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 00:51

Fenerbahçe haberleri... UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Rennes ile beraber kaldığı maç sonrası Jorge Jesus konuştu.

Jorge Jesus: "5 Dakika Daha Uzun Olsaydı Bu Maçı Kazanırdık"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe, Fransa'nın Rennes takımına deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

"Tam da öngördüğüm gibi oldu"

Jesus, "Tam da öngördüğüm gibi oldu. Zor bir maç olacaktı. Bugün neden Fransa Ligi'nde 6. sırada olduklarını gösterdiler. Defansif olarak ilk yarıda iyi performans gösterdik. İkinci yarıda 2 dakikada 2 gol yedik. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe diRENdi
Habere Git

"5 dakika daha uzun olsaydı bu maçı kazanırdık"

Bu noktada duygusal olarak biraz düştük. Ama takımım özgüvenli, karakterli ve ruhlu bir takım. Oyuna sonradan girenler yardımcı oldu ve beraberliği yakaladık. İnanıyorum ki maç 5 dakika daha uzun olsaydı bu maçı kazanırdık.

"Savunma arkasına atılan 2 toptan 2 gol yedik"

İyi bir takıma karşı oynadık. Ön bölgedeki oyuncuları çok süratli. Biri 28 biri 24 milyon Euro ön bölgedekilerin. Bizim savunmamız da yenilmez bir savunma değil. Rakipler de kendi kalitelerini ortaya koyuyorlar. Savunma arkasına atılan 2 toptan 2 gol yedik. Onların da hakkını vermemiz gerekiyor. Ben bunların bireysel, kolektif bir hata olduğunu düşünmüyorum. Rakibimizin iyi oynadığı bölümde oldu. Takımım bugün çok iyi şekilde 2-0 gerideyken toparlanmayı başardı. Özgüvenli, klas bir görüntü sergiledi. Şu an yapmamız gereken şey beklemek. Benim aklımda 2 gün sonraki lig maçı var.

"Kadrodaki tüm oyuncular mutlu oluyor"

Elimdeki tüm oyunculara inanıyorum. Her maçta aynı oyuncuları oynatsaydım bu inandırıcı olmazdı. Bugünkü maçın ilk 11'inde pazar gününü de düşündük. 72 saatimiz yok. Pazar günü başka oyuncularla oynayacağız. Kadrodaki tüm oyuncular mutlu oluyor. Herkes oynayıp, kalitesini gösteriyor. Önemli olan da bu.

"Luan şu an hastanede"

Maçtaki negatif nadir şeyden biriydi Luan'ın yaşadığı sakatlık. Bildiğim kadarıyla şu an hala hastanede. Bir kırık yok gibi ama kesin bilgi değil. Onun sakatlığı dışında maçtaki her şey iyiydi. 7 oyuncu bugün yine oynadı ve onların performansına baktığımızda işimizi kaliteli yaptığımızı görüyoruz. Pazar günü kimin oynayacağını düşünüyorum. Türkiye Ligi çok zor bir lig. Ben oyuncularımı bugünki performanslarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün karakterlerini, ruhlarını sahaya koydular." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler