John Obi Mikel'le ilgili şok gerçek! Arjantin maçından önce...

03.07.2018 - 18:45 | Son Güncellenme: 03.07.2018 - 15:45

Nijerya Milli Takımı Kaptanı John Obi Mikel, Arjantin ile oynadıkları kritik maç öncesi babasının fidyeciler tarafından kaçırıldığını açıkladı.

Nijerya Milli Takımı Kaptanı John Obi Mikel, Arjantin ile oynanan maç öncesi babasının kaçırıldığını açıkladı.

Grubun son maçında Arjantin ile karşı karşıya gelen Nijerya, Rojo'nun son dakikalarda attığı gole engel olamayıp Dünya Kupası'na veda etmişti.

Takım kaptanı Mikel, The Guardian gazetesine verdiği röportajda o gün yaşananları paylaştı: "Babam fidyecilerin elindeyken ben maçta oynadım. Travmayı atlatmak zorundaydım. Başlama vuruşundan dört saat önce neler yaşandığına dair bir telefon aldım. Duygusal olarak bitmiş bir vaziyetteydim. Mental olarak oynamaya hazır olup olmadığıma dair bir karar vermek zorundaydım. Ne yapacağımı bilmiyordum fakat sonunda 180 milyon Nijeryalı yüz üstü bırakmak istemedim. Konuyla ilgili federasyona ya da antrenörlere bir şey demedim. Sadece yakın çevreme söyledim. Eğer konuyu polise ya da herhangi birine söylersem babamı anında öldüreceklerini söylediler. Konuyu Gernot Rohr (Nijerya Teknik Direktörü) ile paylaşmak istemedim çünkü benimle alakalı bir konunun onu ya da takımı etkilemesini istemedim. Çok şükür babam pazartesi günü güvenli bir şekilde serbest bırakıldı. Kurtarma operasyonuna katılan polis güçlerine teşekkür ediyorum. Babam ne yazık ki şu anda hastanede tedavi altında. Kaçırıldığında ona işkence yapmışlar."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler