Joao Pedro'dan sonra Diego Rossi... Fenerbahçe'ye teklif

28.11.2022 - 09:12 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 13:51

Transfer haberi... İtalya basını, gol sorunu yaşayan Torino'nun Fenerbahçe'den Joao Pedro'dan sonra Diego Rossi'ye de teklif yapacağını yazdı. İşte detaylar...

Joao Pedro'dan sonra Diego Rossi... Fenerbahçe'ye teklif

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe'de kış transfer dönemi sıcak geçeceğe benziyor. Sarı lacivertli takımın birçok oyuncusuna teklif geliyor. Fenerbahçe yönetiminin ne yapacağı ise merak ediliyor.

Torino, Pedro'yu istiyor

Serie A'da gol sıkıntısı yaşayan Torino'nun Fenerbahçe'nin sezon başında Cagliari'den transfer ettiği Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro'ya talip olduğu geçen günlerde ortaya çıkmıştı.

Torino, Diego Rossi'ye de talip

İtalya basını, Torino'nun sadece Pedro'yu değil sarı lacivertlilerin Uruguaylı futbolcusu Digo Rossi'yi de istediğini yazdı. Habere göre Serie A'da sadece 16 gol atan  İtalyan ekibi bu sorunu Fenerbahçeli iki oyuncuyla aşmayı planlıyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi çılgına çeviren olay! Galatasaray kaptanı...
Habere Git

İtalyan pasaportu var

Tuttosport'ta yer alan habere göre, Uruguaylı Diego Rossi'nin İtalyan pasaportu olması bu tercihte rol alıyor. Serie A'da Avrupa Birliği pasaportlu oyuncular yerli statüsünde oynayabiliyor. Buna ek olarak takımlar, AB pasaportu olmayan 5 oyuncuyu kadrolarında bulundurabiliyorlar. 

Uruguay Milli Takımı'na seçilmedi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında MLS ekibi LA Galaxy'den transfer ettiği Diego Rossi, Uruguay Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulamadı. 

Hayal kırıklığına uğradı

Uruguay Milli Takımı formasıyla 4 maça çıkan 24 yaşındaki Rossi, Dünya Kupası kadrosunda bulunmaması sonrasında hayal kırıklığına uğradı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dün geldi, bugün gitti!
Habere Git

10 gole katkı sağladı

Teknik direktör Jorge Jesus'un gözdelerinden olan futbolcu, bu sezon Fenerbahçe forması ile 22 resmi maça çıktı. Rossi, 3 gol atarken 7 asist yaptı ve 10 gole katkı sağladı. 

Joao Pedro'dan 3 gole katkı 

Fenerbahçe'nin Cagliari'den sezon başında transfer ettiği 30 yaşındaki Joao Pedro ise şu ana kadar istenen performansı gösteremedi. Sarı lacivertlilerde toplam 15 maça çıkan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu 2 gol atarken 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler