Ali Koç İle Jorge Jesus Arasında Sinirler Gerildi: "Kabul Edilemez!"

04.04.2023 - 09:38 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 09:45

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Beşiktaş'a sahasında kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, maç sonu soyunma odasına indi ve sinirler gerildi...

Ali Koç İle Jorge Jesus Arasında Sinirler Gerildi: "Kabul Edilemez!"

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a sahasında 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sarı-lacivertli takımda başkan Ali Koç'un derbi sonrası soyunma odasına indiği ve futbolculara bu durumun kabul edilemez olduğunu söylediği iddia edildi.

Ali Koç takıma tepki gösterdi

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş derbisinde alınan 4-2’lik yenilgi sonrası tribünlerden yönetime istifa sesleri yükselirken sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç da takıma tepki gösterdi.

10 kişilik rakibinden 4 gol yiyerek büyük hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertli takımın mücadele sonrası soyunma odasına inen başkan Ali Koç’tan ciddi bir tepki geldi.

İlgini Çekebilir
Jesus yoksa Itoudis var!
Habere Git

Ali Koç: "Ne bu hal? Bu durum kabul edilemez"

Oldukça sinirli olduğu belirtilen Ali Koç sarı-lacivertli oyunculara çıkışarak “Ne bu hal? Bu durum kabul edilemez” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Jesus'tan Ali Koç'a yanıt

Başkanın futbolculara yönelik sert eleştirileri karşısında Teknik Direktör Jesus’un da Ali Koç’un bu çıkışına sesssiz kalmadığı bildirildi. 

Jesus: "Ne söyleyeceksen bana söyle"

Portekizli çalıştırıcının bu duruma tepki göstererek başkanın ne söyleyecekse oyunculara değil kendisine söylemesi gerektiğini dile getirdiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler