Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda: "Teşekkürler... Mutlu sona eren bir sezondu"

23.06.2023 - 20:00 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 20:43

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Jorge Jesus, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kulübe veda etti. Jesus, taraftara teşekkür etti.

Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda: "Teşekkürler... Mutlu sona eren bir sezondu"

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'i Galatasaray'ın arkasında, ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapattı. Geçtiğimiz sezonun başında takımın başına geçen teknik direktör Jorge Jesus, sezonun sona ermesiyle kulübe veda etti.

Jesus veda etti

Jorge Jesus, kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye veda etti. Portekizli teknik adam, Instagram hesabından Ziraat Türkiye Kupası ile soyunma odasında yaşadıkları sevinci paylaşarak taraftara ve kulübe teşekkür etti.

"Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler takım"

Jesus, "Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler takım. İnanılmaz taraftarlar ve profesyonellerle mutlu sona eren bir sezondu. Hepinizi tanımak bir zevkti" ifadelerini kullandı.

"Maçlar sahada kazanılmıyor" dedi, gündeme oturdu

Dünyaca ünlü teknik adam, Türkiye'deki maçların masada kazanıldığını söyledi. Jesus bu sözlerle ülke futbolunun gündemine oturdu. Portekizli çalıştırıcı, "Maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. İlk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu bana göre. Tabi bu benim fikrim. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil. Bu ligin sportif gerçekliği yok, bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum" demişti.

2.21 puan ortalaması tutturdu

Fenerbahçe'nin başında toplam 52 maça çıkan Jorge Jesus, 35 galibiyet elde etti. Jesus, 10 maçtan berabere, 7 mücadeleden ise mağlubiyetle ayrıldı. Tecrübeli hoca, 2.21 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler