Fenerbahçe'de Jorge Jesus Sivasspor Maçından Sonra Konuştu

29.04.2023 - 21:44 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 21:54

Son dakika | Fenerbahçe, Süper Lig'de Sivasspor deplasmanında 3-1 kazandı. Maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Sivasspor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler mücadeleyi 3-1 kazandı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

"En önemli şey kazanmaktı"

Jorge Jesus, "Bugün en önemli şey bizim kazanmamızdı. Her maçı kazanmamız gerekiyor. 11'e 11 oynanırken üstün olan bizdik. Güçlü taraf bizdik ve böyle 3 gol attık. Konta ataklardan 3 gol bulduk" ifadelerini kullandı.

"Rakibin girdiği çok net pozisyonlar yoktu"

Jesus, "Eksik kalınca ve devreye 3-0 önde girince baskılı olmayabiliyorsunuz. Biz de bunu yaptık. Rakibin çok net girdiği pozisyonlar yoktu. İrfan Can'ın çıkardığı 2-3 şut vardı. Bizim için güzel bir galibiyet oldu" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fener, FERDİ ile YENDİ
Habere Git

"7 ay sonra oynayan Peres sanki 7 gündür takımla değilmiş gibi oynadı"

Sözlerine devam eden Portekizli teknik adam, "Aynı zamanda 7 ay sonra oynayan Peres sanki 7 gündür takımla değilmiş gibi oynadı. Oyuncuların kalitesi böyle öne çıkıyor. Bazı oyuncular için 7 ay büyük sorun olurken bazıları için 7 gün gibi oluyor" dedi.

"1 kişi eksik kaldıktan sonra taraftarımız çok iyi destekledi"

Jorge Jesus, "1 kişi eksik kaldıktan sonra taraftarımız çok iyi destekledi. Çarşamba günü yeniden geleceğiz kupa maçı için. Finale çıkmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"Valencia'nın iyi durumda olduğu söylendi"

Jorge Jesus, maçın 8. dakikasında kaleci Ali Şaşal ile çarpışması nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılan Enner Valencia'nın durumu hakkında konuştu. Jesus, "Enner Valencia'nın iyi durumda olduğu söylendi. Doktor olmadığım için net bir şeyler söyleyemem" dedi.

İlgini Çekebilir
Valencia, ambulansla oyundan çıktı!
Habere Git

"Yapmamız gereken kendi işimize odaklanmak"

Jesus, "Bizim yapmamız gereken kendi işimize odaklanmak. Rakipleri düşünmemeliyiz. bugün de bunu yaptık. Yarınki maçta neler olacağını göreceğiz. Umarım o maçın kapasitesini kaldırabilecek bir hakem yönetimi olur. Benim için önemli olan o" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler