Jorge Jesus Fenerbahçe-Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Konuştu

19.01.2023 - 23:08 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 23:16

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek, çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Jorge Jesus transfer açıklaması yaptı.

Jorge Jesus Fenerbahçe-Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak, çeyrek finale yükselmeyi başardı. Maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklamada bulundu.

"Kalemize gelen ilk top gol oldu"

Karşılaşmayı değerlendiren Jorge Jesus, "Zor bir maç olmasını bekliyorduk. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Kaleye hiç şut attırmamıştık. Biz bir sürü pozisyon ürettik. Bazen iyi oynayan değil gol atan şanslı oluyor" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz finale çıkmak"

Portekizli teknik adam, "Rakip iyi savunma yaptı. Taraftarımız da takımın sakin olmasını sağladılar. Son dakikalarda golü bulup kazandık. Bu maç için hedefimiz buydu. Kupa için de finale çıkmak" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fener'den üçlüye devam
Habere Git

"İkinci topları almak için çalışıyoruz"

Jesus, "Bugün duran toptan gol yedik. Diğer maçlarda duran toptan sonra ikinci topta gol yedik. İkinci topları almak için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Ümraniyespor'a saygı duyuyorum ama bu tarz maçlar Avrupa'da canlı yayınlanıyor"

Ümraniyespor'un sahasını eleştiren Jesus, "Bir sonraki maçı oynayacağımız stadyum, en üst ligde maç oynatılmaması gereken bir stadyum. Geldiğim günden bu yana maçlarımız Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Bu maç da Portekiz'de yayınlanacak. Bu tarz stadyumlarda oynatılmamalı. Ümraniyespor'a saygı duyuyorum ama bu tarz maçlar Avrupa'da canlı yayınlanıyor" dedi.

"Takıma bir oyuncu daha katmak isterdim, sadece 1 sol bek var"

Transfer konusunda açıklama yapan Jesus, şunları kaydetti: "Takıma bir oyuncu daha katmak isterdim. Bu mümkün olacak mı bilmiyorum. Takımda bir sol bek var sadece. Lincoln ve Ferdi'nin gerçek pozisyonu bu değil"

İlgini Çekebilir
Kupada çeyrek finale doğru! İşte seri başları...
Habere Git

"Bakalım kulüp yapabilecek mi..."

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus son olarak "Çok fazla alabileceğimiz futbolcu yok. İki yer için transfer istiyordum ama bakalım kulüp yapabilecek mi..." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler