Jehezkel ve Safuri Filistin kararını boykot etti mi? Nuri Şahin'den yanıt

11.11.2023 - 00:48 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 00:53

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, İsrailli futbolcular Sagiv Jehezkel ve Ramzi Safouri'nin Filistin kararı hakkındaki tutumlarını açıkladı.

Jehezkel ve Safuri Filistin kararını boykot etti mi? Nuri Şahin'den yanıt

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Antalyaspor, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlılar, rakibini 4-0 yenmeyi başardı. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, maç sonu yaptığı açıklamada takımın İsrailli futbolcuları Sagiv Jehezkel ve Ramzi Safouri'nin Filistin kararı hakkındaki tutumları hakkında konuştu.

"İsrail Futbol Federasyonu Jehezkel için 45 dakikaya izin verdi"

Nuri Şahin, "İsrail'in Kosova maçı için Jehezkel çağrıldı. Jehezkel için İsrail Futbol Federasyonu'yla uzun süre konuştuk. Benayoun, Liverpool'dan eski takım arkadaşım. Onla da konuştuk, 45 dakikaya izin verdiler. Safuri çok iyi oynadığı için Jehezkel'i 45 dakika oynattık" ifadelerini kullandı.

"Onların da bir ülkesi, inancı var"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Filistin'de hayatını kaybedenleri anmak için verdiği kararın ardından Gaziantep FK maçına çıkmak istemediklerini Antalyaspor yönetimine bildiren oyuncuları hakkında konuşan Şahin, "Gaziantep maçına gelecek olursak, ben hocayım aynı zamanda da bu grubun liderliğini yapıyorum. Benim oyuncularım aynı zamanda insan. İkisi de Antalyaspor'u çok seviyor ama onların da bir ülkesi, inancı var. Herkes bu konuda özgür" dedi.

İlgini Çekebilir
Şahin söz verdi oyundan çıkardı
Habere Git

"Oyuncularım 'Ben oynamak istemiyorum' demedi"

Sözlerine devam eden Şahin, "Oyuncularım 'Ben oynamak istemiyorum' demedi. Hem İsrail Futbol Federasyonu hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de oyuncularımızla konuşarak ortak karar aldık. Geçmişe bakmaya gerek yok, bugün ne yaptıkları önemli. Geldikleri günden beri inanılmaz özveriyle çalışıyorlar. İkisi de kalitemizi yükseltti" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler