James Harden'dan Kobe Bryant'a cevap! "Bu böyle gitmez..."

06.02.2019 - 01:01 | Son Güncellenme: 06.02.2019 - 01:01

NBA'de Batı Konferansı ekiplerinden Houston Rockets'ın 29 yaşındaki süper yıldız oyuncusu James Harden, NBA'de son zamanlarda bireysel anlamda art arda müthiş performanslar gösterip, takımını playoff potasına iyice dahil etmişti.

Geçtiğimiz günlerde, NBA efsanelerinden Kobe Bryant ise, James Harden'ın oyun stili ve onun üzerinden Houston Rockets hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu.

"Bu şekilde kazanamazsınız..."

Eleştirel bir tavır sergileyen Kobe Bryant, "James Harden'ın bu oyun stilinin Houston Rockets'a herhangi bir şampiyonluk kazandıracağını düşünmüyorum." şeklinde konuşmuştu. Bu açıklama üzerine James Harden, ESPN'e konuştu.

"Kobe haklı..."

ESPN'e konuşan geçtiğimiz senenin normal sezon MVP'si James Harden, "Sakat oyuncularımız olduğu için maç içerisinde bol miktarda top kullanmalıyım. Ancak Chris Paul ritmine kavuştuğunda ve Eric Gordon tamamen sağlığına kavuştuğunda, top kullanabilecek birden fazla oyuncumuz olacak. Ancak şu an için Kobe Bryant muhtemelen yaptığı açıklamalarda haklı... Bu oyun stili bizi istediğimiz yere götürmez. Henüz tam kadro değiliz. Bunu heyecanla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Serisi 27 maça çıktı

James Harden, NBA'de üst üste oynadığı son 27 maçın hepsinde 30 sayının üzerinde sayı attı. 29 yaşındaki yıldız oyuncu bu alanda ulaşılması zor bir seriyi sürdürmeye devam ediyor.

Bu sezon Houston Rockets formasıyla 50 maça çıkan James Harden 36.5 sayı, 6.8 ribaund ve 8.0 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Houston Rockets ise şu an Batı Konferansı'nda 53 karşılaşma sonunda aldığı 31 galibiyet ve 23 mağlubiyet ile beşinci sırada bulunuyor.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler