İşte Süper Kupa skandalına damga vuran Hamit Altıntop fotoğrafının hikayesi...

30.12.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 31.12.2023 - 00:03

İptal olan Süper Kupa maçının gündüzünde Hamit Altıntop'un Suudi etnik kıyafetleri ile otelde çekilen fotoğrafları tepki toplamıştı. İşte o fotoğrafın hikayesi...

İşte Süper Kupa skandalına damga vuran Hamit Altıntop fotoğrafının hikayesi...

AJANSSPOR-HABER

Dün Suudi Arabistan'ın Riyadh kentinde oynanması beklenen fakat Suudi yetkililer tarafından milli değerlerimize yapılan saygısızlığın ardından iptal edilen Süper Kupa maçının sabahında Türkiye Futbol Federasyonu Hamit Altıntop'un verdiği bir görüntü olay olmuştu.

Suudi kıyafetleri ile görüntüsü tepki çekti

Dün Ajansspor yazarı Atilla Türker, aynı otelde kaldığı Hamit Altıntop'un Suudilerin yerel kıyafeti "Kandura" ile olan fotoğrafını ortaya çıkarmıştı. Fotoğraf kısa süre içerisinde rekor görüntüleme aldı.

"Gün boyu Suudi kıyafetleri ile gezdi"

Atilla Türker bugün konuk olduğu Sözcü TV yayınında fotoğrafın hikayesini "Maç günü kahvaltı saatleri... 10'a çeyrek var. Baktım yerel kıyafetlerle biri geliyor. Başta dikkatimi çekmedi. Sonra gördüm ki Hamit Altıntop. Önümde duruyor sırtı dönük. Yüzü bana döndü fotoğrafını çektim. Acaba dedim rahatsız eder miyim? Göz göze geldik fotoğraf çekerken, yan masada da Saffet Sancaklı var. Herkes normal giyinmişti bir tek Hamit o kıyafetlerleydi. Aradan zaman geçti asansörle odama çıkıyordum. Baktım Hamit yine yanımda. Sabah 9'dan itibaren akşama kadar bu kıyafetle otel içinde dolaştı." ifadeleri ile paylaştı.

İlgini Çekebilir
TSYD'den TFF'ye çağrı! "Süper Kupa sözleşmesini satırı satırına istiyoruz"
Habere Git

"Hamit Altıntop büyük hayal kırıklığı oldu"

Hamit Altıntop'un futbolculuk döneminde kendisinde yarattığı beklentilere değinen Tükrer  "Hamit Altınop futbolculuk olarak; Bayern Münih, Real Madrid ve Milli Takımın formasını giydi. Hatta hasbel kader a milli takım muhabirliği yaptığımızda inanılmaz eleştirel ve olayları değerlendirebilen bir isimdi. Hatta çok iyi yönetici olur dedik. Ama büyük bir hayal kırıklığı oldu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler