İZLE | Arturo Vidal için görülmemiş tören! Helikopterle geldi, taç giyip kılıç çekti, stadı atla turladı

02.02.2024 - 14:16 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 14:26

17 yıl sonra altyapısından yetiştiği Colo Colo’ya geri dönen dünyaca ünlü 36 yaşındaki Şilili futbolcu Arturo Vidal için 35 bin taraftar önünde görülmemiş bir tören düzenlendi. İşte detaylar...

İZLE | Arturo Vidal için görülmemiş tören! Helikopterle geldi, taç giyip kılıç çekti, stadı atla turladı

AJANSSPOR - HABER

Şili kulübü Colo Colo, yeni transferi, altyapısından yetişen Arturo Vidal için eşi benzeri görülmemiş bir tanıtım töreni düzenledi.

Stadyuma helikopterle geldi

17 yıl sonra altyapısından yetiştiği kulübe dönen Arturo Vidal, Şili'nin başkenti Santiago'daki Monumental Stadı'na helikopterle geldi. 

Taç giyip kılıç çekti, ata binip tribünleri selamladı

Kendisini görmeye gelen 35 bin taraftar önünde kral tacı giyip, pelerin takan tecrübeli yıldız, elinde kılıçla ata bindi. Atla statta tur atarak tribünleri selamlayan Vidal'e, Colo Colo taraftarları büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

İşte o görüntüler:

 

Avrupa devlerinde forma giydi

Almanya'da Bayer Leverkusen ve Bayern Münih, İtalya'da Juventus ve Inter, İspanya'da da Barcelona formalarını giyen Vidal, bu kulüplerle 9 lig şampiyonluğu yaşadı.

İki kez Kupa Amerika şampiyonluğu yaşadı

Deneyimli futbolcu, Şili Milli Takımı'yla da 2015 ve 2016 yıllarında Kupa Amerika şampiyonluğuna ulaştı. Son olarak Athletico Paranaense'de forma giyen Vidal, geçen ay Colo-Colo ile sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler