Cezayir Doğan yazdı: İyi, kötü, ayıp

16.10.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 11:25

Ajansspor köşe yazarlarından Cezayir Doğan, A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yendiği karşılaşma sonrası, "İyi, kötü, ayıp" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Cezayir Doğan yazdı: İyi, kötü, ayıp

Cezayir DOĞAN

Geçen ay, kötü bir teknik adamın elinde depresyona giren A Milli Takım’da iyi ve doğru dokunuşlar ile şimdi her şey bahar bahçe. Rakip takımların milli marşlarını ıslıklamak ayıptır ve bu alışkanlık onları daha da ateşler. Bakınız; Letonya maçı!

Montella oyunu doğru okudu

Montella’nın Türk futbolunu ve futbolcusunu yakından tanıdığına şahitlik ettik hep birlikte. Doğru isimler ile doğru zamanda ve oyunu doğru okuyarak sonuç almayı başardı. Enerjisini, sıcaklığını ve hatta bilgi-birikimini ekrandan dahi hissediyoruz. Sihir yok, akıl, tecrübe ve sevgi var.

Letonya Milli Marşı ıslıklandı

Aslında maçın genelinde de iyilerdi ama Letonya’nın özellikle ilk gol ile ikinci gol arasındaki oyunu saha içini de dışını da korkuttu. Genç, koşan, korkmayan ama aynı zamanda maçın başında milli marşı ıslıklanmış, onu da aklında tuttuğunu çok net belli eden bir takım vardı sahada!

Önce Galler maçına bakalım

Almanya’da ne yaparız, sorusu için erken bence. Önce Galler maçına bakalım. Son iki karşılaşmadaki oyunu yakalar ya da yaklaşırsak geleceğe dair olumlu beklentilerimiz de artacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler