İtiraf etti: "Çalıştığım en kötü hoca Löw"

31.03.2020 - 18:50 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 18:50

Adanaspor formasıyla tüm profesyonel liglerde gol atma başarısı gösteren ve Turuncu Beyazlıların tarihine geçen Ali Asım Balkaya'dan yıllar sonra Fenerbahçe ve Joachim Löw itirafı geldi.

Şu anda Kemerspor'da teknik direktör olarak görev yapan Balkaya, futbolculuk kariyerinde çalıştığı en kötü teknik direktörün Löw olduğunu söyledi.

'Çalıştığım en kötü teknik direktör Löw'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Asım Balkaya, "Adanaspor formasıyla tüm profesyonel liglerde gol attım. Benimle birlikte Balıkesirspor'da Ali Öztürk bunu başarmıştı. Adanaspor'un kalbimdeki yeri çok ayrı. Adanaspor'da birçok yerli ve yabancı hoca ile çalıştım. Hikmet Karaman'ın bende yeri ayrıdır. Çalıştığım en kötü teknik direktör ise Joachim Löw'dü, Adanaspor'dan ayrıldıktan sonra çok başarılı oldu o da işin tuhaf yanı. İdman bilgisi çok kötüydü, antrenmanda bizimle birlikte koşu yapardı." ifadelerini kullandı.

'Balic'in yerine Ali Asım'ı mı alacağız'

Adanaspor'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını ifade eden Balkaya, "Adanaspor'da oynadığım dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer teklifi aldım. Galatasaray ve Beşiktaş'a transferim son anda olmadı. Fenerbahçe'yle anlamıştım, o dönem Balic, Real Madrid'e transfer olmuştu. Yöneticiler, "Balic, Fenerbahçe'den Real Madrid'e gitti. Fenerbahçe'ye Ali Asım'ı mı aldı dedirteceğiz. Balic'in yerine Ali Asım olmaz" dediler." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler