Galatasaray'ın Depay aşkı yeniden alevlendi!

25.07.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 11:29

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, geçen sezonda gündeme gelen Hollandalı milli futbolcu Memphis Depay ile ilgileniyor. Detaylar.

Galatasaray'ın Depay aşkı yeniden alevlendi!

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert ile anlaşma sağlayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bir oyuncu için daha devreye girdi.

Galatasaray, Memphis Depay ile ilgileniyor

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sona eren ve serbest statüde yer alan Memphis Depay ile ilgilendiği belirtildi.

Inter de devrede

Haberde, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'in de Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak istediği ve 30 yaşındaki futbolcunun İtalyan devinden komisyonlar hariç net 5 milyon Euro talep ettiği ifade edildi.

Depay transferinde Galatasaray ile yarışan Inter'in, öncelik olarak Genoa forması giyen İzlandalı Albert Gudmundsson'a yöneldiği kaydedildi.

Forma giydiği takımlar

Sparta Rotterdam altyapısında futbola başlayan forvet oyuncu sırasıyla PSV, Manchester United, Lyon, Barcelona ve Atletico Madrid formaları giydi.

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda İspanyol kulübü Atletico Madrid ile 31 maça çıkan 30 yaşındaki yıldız futbolcu 9 gol ve 2 asist kaydetti.

Milli Takım kariyeri

Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan başarılı futbolcu, görev aldığı 98 karşılaşmada 46 gol ve 32 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler