İtalyanlar duyurdu: Galatasaray, yıldız transferini bitirmeye çok yakın!

19.06.2024 - 12:02 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 12:15

İtalyan basınından çıkan habere göre; Süper Lig devi Galatasaray, uzun süredir transferi için yoğun uğraş verdiği yıldız ismi kadrosuna katmaya çok yakın.

İtalyanlar duyurdu: Galatasaray, yıldız transferini bitirmeye çok yakın!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezondan bu yana transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Faslı orta saha Sofyan Amrabat, bu yaz kulübü Fiorentina'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Amrabat'ı bitirmeye çok yakın

İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Sofyan Amrabat transferini bitirmeye çok yakın.

Haber detayında Amrabat'ın bu yaz tFiorentina'dan ayrılmasına kesin gözüyla bakıldığı belirtilirken, transferin yakın zamanda netlik kazanacağı kaydedildi.

Tercihi ManU oldu

Galatasaray, geçtiğimiz sezon da Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdi. Ancak Faslı yıldızın tercihi Manchester United'tan yana oldu.

İngiliz ekibi, sözleşmesinde 20 milyon Euro satın alma maddesi bulunan Amrabat'ı 9 milyon Euro'ya kiralamıştı. Ancak Faslı yıldızın sezon içerisindeki performansından memnun kalmayan Kırmızı Şeytanlar, Amrabat'ın bonservisini almamaya karar verdi.

30 maçta forma giydi

Sofyan Amrabat, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda Manchester United formasıyla 30 maça çıktı. Amrabat bu maçlarda gol veya asist katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler