Palermo ve Genoa Balkovec'in Peşinde | Transfer Haberleri

29.01.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 09:22

Transfer haberleri.. Alanyaspor forması giyen Jure Balkovec'e İtalya Ligi'nden talipler çıktı. İşte Sloven oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar.

Palermo ve Genoa Balkovec'in Peşinde | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR 

Famara Diedhiou’yu şampiyon olması halinde 2 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla İspanya La Liga 2 ekiplerinden Granada’ya kiralayan Alanyaspor’un bir futbolcusuna daha yurt dışından talip çıktı. 

Palermo ve Genoa Balkovec'in peşinde

Turuncu-Yeşillilerin sezon başında Fatih Karagümrük’ten transfer ettiği Jure Balkovec için İtalya Serie B takımlarından Genoa ve Palermo devreye girdi. 

Satın alma opsiyonuyla kiralık 

Hem Genoa hem de Palermo, Sloven futbolcu için ilk temasını kurarken Serie A’ya yükselmeleri halinde zorunlu hale gelecek satın alma opsiyonuyla birlikte Alanyaspor’a kiralama tekliflerini iletti. 

İlgini Çekebilir
Başakşehir, Ndayishimiye'nin alternatifini buldu! İşte sözleşme detayları...
Habere Git

Daha önce İtalya'da oynadı 

2020-2021 sezonundan bu yana Türkiye’de forma giyen Jure Balkovec, İtalya futboluna da uzak değil. 2017-2018 sezonunun devre arasında Domzale’den Bari’ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, Empoli ve Verona formalarını terlettikten sonra Karagümrük'e transfer oldu.

Bu sezon 3 gol attı 

Bu sezon Alanyaspor formasıyla Süper Lig’de 18, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan Balkovec, bin 507 dakika sahada kaldı. Deneyimli futbolcu, Süper Lig’de 3 kez gol sevinci yaşadı.

Alanyaspor, Sivasspor'la karşılaşacak

Öte yandan, son lig maçında Beşiktaş'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Alanyaspor, bir sonraki maçını 31 Ocak Salı günü saat 17.00'de Sivasspor ile sahasında oynayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Cenk Tosun kararı! Sözleşmesi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler