Bologna, Nicolas Dominguez Transferi İçin Fenerbahçe'ye İndirim Yapmıyor

06.08.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 11:45

Transfer haberleri... İtalyan basını, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Nicolas Dominguez'de işlerin istenilen gibi gitmediğini yazdı. İşte tüm detaylar

Bologna, Nicolas Dominguez Transferi İçin Fenerbahçe'ye İndirim Yapmıyor

AJANSSPOR - HABER

Yapacağı takviyelerle birlikte kadrosunu güçlendirmek ve önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, orta saha bölgesine bir maestro arıyor. Bu doğrultuda Bologna'da forma giyen Nicolas Dominguez'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye kötü haber İtalyan basınından geldi.

Fenerbahçe teklifi sundu ancak...

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Önümüzdeki sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, Bologna'nın 25 yaşındaki Arjantinli orta saha için teklifte bulunmuştu. Ancak İtalyan ekibin istediği rakam çok daha yukarıda.

Fenerbahçe çıkmıyor, Bologna düşmüyor

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberinde; Bologna'nın 25 yaşındaki Arjantinli orta saha için 15 milyon euro'dan aşağıya inmediğini ve Fenerbahçe'nin de bu miktara çıkmadığını yazdı.

İlgini Çekebilir
Comolli'den flaş sözler: "Fenerbahçe şampiyon olamaz!"
Habere Git

Nicolas Dominguez'in performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden merkez orta saha oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 34 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti.

Nicolas Dominguez'in kariyeri

Arjantinli oyuncu futbola Velez Sarsfield altyapısında başladı ve 2017 yılında A Takıma kadar yükseldi. Başarılı oyuncu 2019 yılında ise Bologna'ya 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler