Galatasaray, Juventus'un sol beki Alex Sandro'yu Transfer Etmek İstiyor

07.06.2023 - 11:24 | Son Güncellenme: 07.06.2023 - 11:39

Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın Juventus'dan Alex Sandro'yu transfer etmek istediği iddia edildi. İşte tüm detaylar

Galatasaray, Juventus'un sol beki Alex Sandro'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu kazanan ve hafta boyunca zaferini kutlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üç eleme turu oynayacak olan sarı-kırmızılıların hedefinde gruplara kalmaktan ve Devler Ligi'nde ses getirmekten başka bir yol yok. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde rekabetçi olabilecek bir kadro kurmayı hedefliyor.

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Juventus'lu sol bek Alex Sandro'nun peşinde.

Alex Sandro transferinde orta yol bulunacak

Süper Lig'in son şampiyonunun, savunmasını dünyaca ünlü bir yıldızla takviye etmek istediği iddia ediliyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan devinin başarılı sol beki Alex Sandro'yla ciddi şekilde ilgileniyor. 

Brezilyalı oyuncunun İtalyan deviyle olan sözleşmesi normal şartlarda bu sezon sonunda bitecekti fakat anlaşmada yer alan maddeden dolayı bir yıllık uzatma opsiyonu otomatik olarak devreye girdi. Haberde bir yıllık opsiyon maddesi konusunda Torino temsilcisinin Juan Cuadrado örneğinde olduğu gibi bir orta yol bulunabileceği ifade edildi.

Galatasaray, Alex Sandro için ısrarcı

Siyah-beyazlıların başarılı savunmacının transferi konusunda halen devam eden birkaç temasta bulunduğu ifade edilirken bu transferde en istekli ekibin Galatasaray olduğu belirtildi. Başarılı savunmacının olası bir ayrılığı durumunda sarı-kırmızılıların imza attırmak için hazır beklediği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan kiralanmıştı, bonservisi alındı
Habere Git

Alex Sandro'nun Juventus macerası

Porto'da beş sezon geçirdikten sonra 2015 yazında Juventus'a transfer olan Alex Sandro Juventus'ta 8. sezonunu tamamlıyor.

32 yaşındaki oyuncu, İtalyan temsilcisiyle 309 maça çıkarken 15 gol, 33 asistlik bir performans sergilerken, 11 kez kupa sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler