İtalyan devinden Malatyalıya büyük onur! Şöhretler Müzesi'ne giriyor

13.11.2023 - 20:12 | Son Güncellenme: 13.11.2023 - 20:42

EuroLeague'de temsilcimiz Anadolu Efes'in deplasmanda Olimpia Milano ile oynayacağı karşılaşmanın devre arasında tanıdık bir isim onurlandırılacak.

İtalyan devinden Malatyalıya büyük onur! Şöhretler Müzesi'ne giriyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 9. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes'in Mediolanum Forum deplasmanında İtalyan ekibi Olimpia Milano ile oynayacağı maçta tanıdıl bir isim onurlandırılacak.

Eski Efesli Şöhretler Müzesi'ne giriyor

Olimpia Milano daha önce Anadolu Efes forması da giyen eski oyuncusu Krunoslav Simon'u karşılaşmanın devre arasında onurlandırarak Şöhretler Müzesi'ne (Hall of Fame) takdimini yapacak.

Türkiye'de lakabı Malatyalı oldu

2017-2022 arası Anadolu Efes forması giyen Hırvat guard burada taraftarın en sevdiği isimlerden oldu ve oyuncuya 44 numaralı forması nedeniyle Malatyalı lakabı takıldı.

İlgini Çekebilir
Efes Tofaş'ı kalkışta solladı!
Habere Git

EuroLeague şampiyonluklarında kilit rol oynadı

Anadolu Efes'in 2021 ve 2022'de üst üste kazandığı EuroLeague şampiyonluklarında o dönenmin koçu Ergin Ataman'ın kilit isimleri arasında yer alan 1.97'lik yıldız kulübün efsaneleri arasına adını yazdırdı.

Forması emekli edildi

Anadolu Efes geçtiğimiz sezonun 11. haftasında Yunan ekibi Olympiacos'u 82-71 mağlup ettiği karşılaşmada Krunoslav Simon'un da olduğu bir törenle oyuncunun 44 numaralı formasını emekli etmişti.

2 yıl Milano forması giydiği

Hırvat yıldız 2015-2017 arasında iki sezon Olimpia Milano formasını terletti. Simon 2016'da Milano'da İtalya Ligi şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde yarın Monaco'ya konuk olacak
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler