(ÖZET) Milan - Napoli maç sonucu: 1-0

12.04.2023 - 23:46 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 00:07

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Milan, evinde Napoli'yi Ismael Bennacer'in golüyle 1-0 mağlup etti. İşte maçın yazılı özeti ve tüm detayları...

(ÖZET) Milan - Napoli maç sonucu: 1-0

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Milan, Napoli'yi ağırladı. Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan dev maçı ev sahibi ekip Milan, 1-0 kazandı.

Gol ilk yarı geldi

Zorlu maç öngörüldüğü gibi nefes kesti. San Siro'da oynanan karşılaşmada 40. dakikada denge bozuldu. Ismael Bennacer kontratakta Milan'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarının sonucunu belirledi. İkinci devrede Napoli rüzgarı esti.

Andre Zambo Anguissa kızardı

Oyunu tamamen Milan kalesine yıkan Maviler bir türlü aradığı golü bulamadı. Napoli'de 74'te Andre Zambo Anguissa çift sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Milan avantajı kaptı

Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca mücadeleyi 1-0 Milan kazandı. Bu sonuçla Kırmızı-Siyahlılar gelecek hafta oynanacak rövanş öncesinde avantajı kaptı.

Kim Min-jae rövanşta yok

Napoli'de Anguissa kısa süre içinde gördüğü 2 sarı kartla kırmızı kart gördü ve rövanş maçında görev alamayacak. 

Diğer taraftan stoper oyuncusu Kim Min-jae de maçta gördüğü sarı kartla rövanş maçında takımını yalnız bırakacak. 

11 yıl sonra yeniden

Milan 2011/12 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde boy gösteriyor. En son çeyrek finale kaldığında Barcelona'ya elenen Milan, 2006/07 sezonunda bu aşamaya geldikten sonra turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler