İtalyan devleri Zaniolo'yu istedi! Galatasaray'a dev bonservis...

24.03.2024 - 09:56 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 10:03

Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo'yu İtalya Serie a devleri transfer etmek isterken Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu.

İtalyan devleri Zaniolo'yu istedi! Galatasaray'a dev bonservis...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’da, sezon başında Aston Villa’ya kiralanan ve Premier Lig ekibinin opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Zaniolo’nun yeni adresi merak konusu olurken Serie A devleri İtalyan oyuncuyu kadrosuna katmak için Galatasaray'ın kapısını çalmaya başladılar. İşte Cim Bom'un beklediği bonservis bedeli...

İtalyan devleri listeye aldı

Skorer'de yer alan habere göre; İtalyan futbolcuya ülkesinden başta Juventus ve Milan olmak üzere bazı teklifler olduğu öğrenildi. Lazio’nun da yine Zaniolo için istekli olduğu bildirildi.

Galatasaray dev bonservis bekliyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Galatasaray’ın, Zaniolo’yu 20 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği belirtildi.

Avrupa Şampiyonası bekleniliyor

Aston Villa'da istediği performansa ulaşamayan Zaniolo'nun İtalya ile Euro 2024'te iyi performans sergilemesi bekleniliyor. Galatasaray ise Zaniolo'nun Avrupa Şampiyonası'nda göstereceği performans sonrası daha iyi bonservise satacağı iddia edildi.

Galatasaray 15 milyon euroya transfer ettiği Nicolo Zaniolo'yu 5 milyon euro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler