İtalyan devinden Galatasaraylı yıldız için dev teklif! 25 milyon Euro...

30.03.2024 - 15:46 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 15:56

Transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından Napoli, Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu için dev bir teklifte bulunduğu iddia edildi...

İtalyan devinden Galatasaraylı yıldız için dev teklif! 25 milyon Euro...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve Avrupa'da birçok takımla ismi anılan ve teknik direktör Okan Buruk'un da joker oyuncularından olan Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı takıma dev bir teklif geldiği iddia edildi. İşte detaylar...

Napoli kesenin ağzını açtı

Sağ kanat, sol kanat, sol bek, sağ bek ve forvet gibi birçok mevkide forma giyebilen Barış Alper Yılmaz için İtalyan kulübü Napoli'nin kesenin ağzını açtığı belirtildi.

Teklif 25 milyon Euro'ya çıktı

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Okan Buruk'un birçok mevkide görev vermesi sebebiyle 'Joker' olarak anılan genç futbolcu için daha önce 12 milyon Euro'su garanti bonuslarla 20 milyon Euro'yu bulan bir teklifte bulunan İtalyan ekibinin garanti ücret teklifini 16'ya, başarı bonuslarıyla birlikte toplam tutarı da 25 milyon Euro'ya çıkardığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Derbide gol yağmuru! Kartal seriye devam etti
Habere Git

Devre arasında gelen ilk teklifte sarı kırmızılı yönetim 23 yaşındaki başarılı oyuncu için 20 milyon Euro garanti ücret talep etmişti.

Barış Alper'in menajeri ile Napoli Sportif Direktörü bir araya geldi

Barış Alper'in menajeri Tuncay Maldan'ın geçtiğimiz günlerde Napoli Sportif Direktörü Mauro Meluso ile bir araya geldiği iddia edildi. 

Galatasaray acele etmek istemiyor

Galatasaray yönetimi ise Barış Alper konusunda aceleci davranmak istemiyor. Oyuncuyu elde tutmak için ücretine zam yapan sarı kırmızılı yönetim, Barış'ın EURO 2024'te piyasasının daha da artacağını öngörüyor. Yönetim, İtalyan ekibiyle şampiyona sonrasında masaya oturmayı planlıyor. Eğer Barış Alper gitme konusunda ısrarcı olursa pazarlıklar somut bir şekilde başlayacak.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Hull City'e 3. milli futbolcusunu transfer edecek
Habere Git

100. maçına çıkacak

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında süre alması hâlinde sarı kırmızılı formayla 100. resmî maçına çıkacak. Temmuz 2021'de 1. Lig temsilcisi Keçiörengücü'nden 21 milyon liraya alınan Barış Alper, üçüncü sezonunda takımın en istikrarlı isimlerinden birisi olmayı başardı.

Bu sezonki performansı

23 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 46 karşılaşmada 4 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler