İtalyan basınından transferde çarpıcı iddia! Fenerbahçe'nin yıldızı yolcu!

18.08.2024 - 16:42 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 16:55

Transfer haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun az süre verdiği Brezilyalı stoper Becao için İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

İtalyan basınından transferde çarpıcı iddia! Fenerbahçe'nin yıldızı yolcu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe'de diğer yandan transfer harekatı sürüyor. Önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertlilerde, flaş bir ayrılık da yaşanabilir.

Becao ile ilgili flaş gelişmeler

Fenerbahçe'de takımın tecrübeli futbolcularından Rodrigo Becao ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği merakla beklenirken, takımın tecrübeli futbolcularından Rodrigo Becao ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

İtalyan basını duyurdu! Torino'dan Rodrigo Becao'ya kanca

İtalyan basını, deneyimli savunma oyuncuyula ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Tuttosport kaynaklı habere göre; Torino, Rodrigo Becao'ya talip oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı açıklaması
Habere Git

Becau için talep edilen bonservis bedeli belli oldu

Haberde Fenerbahçe'nin Becao için 10 milyon Euro istediği belirtildi. Brezilyalı stoper, geçtiğimiz sezon başında 8 milyon 312 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Udinese'den transfer edilmişti.

Becau'nun performansı

Becao, cumartesi günü oynanan Göztepe maçında 90 dakika forma giyerek bu sezon ilk kez bir resmi maçta süre aldı.

28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Rodrigo Becao'nun güncel piyasa değeriyse 8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler