Transfer Haberleri | Milan, Milli Stoper Ozan Kabak'ı İstiyor

05.08.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 09:05

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Serie A devi Milan'ın, milli stoper Ozan Kabak'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor.

Transfer Haberleri | Milan, Milli Stoper Ozan Kabak'ı İstiyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın alt yapısından yetişen başarılı savunma oyuncusu Ozan Kabak için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Milli stoperin yeni adresi Milan olabilir.

Simon Kjaer'in yerine Ozan Kabak

Kariyerini Alman kulübü Hoffenheim’de sürdüren ve çok iyi bir sezonu geride bırakan Ozan Kabak, Serie A devi Milan'ın transfer radarına girdi.

İtalyan basınından La Reppublica'nın haberine göre Gabbia'yı Villarreal'e kiralayan ve Simon Kjaer'in de ayrılık talebi nedeniyle Ozan Kabak isminin gündeme geldiği belirtildi.

Hoffenheim, Ozan Kabak'ın bonservisini belirledi

Hoffenheim'de top koşturan milli stoper Ozan Kabak için Alman kulübünün 10-13 milyon Euro arası bonservis talep ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ozan Kabak: "Rehberimde ismini görmek beni mutlu ediyor"
Habere Git

Milan'da Ozan Kabak transferi için dişli bir rakipler

Ayrıca haberde Milan dışında başka İtalyan ekiplerinin de Ozan Kabak'ı istediği iddia edildi. Bu ekiplerin Torino ve Roma'nın olduğu belirtildi.

Ozan Kabak'ın kariyeri

2019'da Galatasaray'da Stuttgart'a 11 milyon Euro'ya transfer olan Ozan Kabak, 6 ay sonra Schalke'ye 15 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Liverpool ve Norwich'te kiralık oynayan Ozan Kabak, geçen yıl ise Hoffenheim'a 7 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Ozan Kabak'ın performansı

Ozan Kabak geçen sezon Hoffeinheim'da çıktığı 33 maçta 4 gol 4 asistlik sürpriz katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler