Bartlomiej Dragowski Adım Adım Fenerbahçe’ye! | Transfer Haberleri

05.07.2023 - 08:11 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 08:23

Transfer haberleri... İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Spezia'da forma giyen Polonyalı kaleci Bartlomiej Dragowski'yi gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar

Bartlomiej Dragowski Adım Adım Fenerbahçe’ye! | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler transfer operasyonunda birçok futbolcuyla temas halinde. Yönetim özellikle yaz transfer döneminde rotasını İtalya'ya çevirme kararı almıştı. Serie A'dan yıldızlarla görüşen Kanarya, Inter ile yollarını ayıran Edin Dzeko'yu kadrosuna katmıştı. İtalya'dan transferlerine devam edecek olan Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia geldi. Sarı lacivertlilerin Serie A'dan sürpriz bir isim için devreye girdiği belirtildi.

Altay Bayındır yerine Dragowski

Gelecek sezon kaleye Altay Bayındır'ın yerine transfer yapacağı belirtilen Fenerbahçe, Spezia forması giyen Bartlomiej Dragowski'yi gündemine aldı.

Kanarya, Dragowski'ye teklif gönderdi! Cevap bekliyor

Çizme basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre Fenerbahçe, 25 yaşındaki Polonyalı kaleciye teklifini sundu. Haberde Spezia ve Dragowski'nin Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirdiği ifade edildi.

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den rakip

Öte yandan Polonyalı file bekçiyi ilgi gösterenler arasında Fenerbahçe ile birlikte Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest kulübü de yer alıyor.

Bartlomiej Dragowski'nin kariyeri

191 cm boyunda ve 74 kilo olan Bartlomiej Dragowski, sağ ayağını kullanıyor. 25 yaşındaki Polonyalı kalecinin piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Dragowski, kariyerinde Jagiellonia Bialystok, Fiorentina, Empoli ve Spezia formalarını giydi.

Dragowski'nin performansı

Dragowski, geçtiğimz sezon Spezia ile 35 maçta görev aldı. Dragowski, Szczesny'den sonra Polonya Milli Takımı'nın uzun yıllar kalesini koruması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler